19 05 2024
مرکز نوآوریوتوسعهفناوری دانشگاه کردستان با همکاری دانشکده صنعتومعدن قروه برگزار میکند:
رویداد فناورانه در حوزه صنایع تبدیلی محصولات خوراکی بر پایه عسل
محورهای رویداد:
- بازاریابی و فروش محصولات حاصل از صنایع تبدیلی
- راهاندازی خط تولید صنعتی و نیمهصنعتی
- سنتز و ارزیابی محصولات برپایه عسل
«رویداد فوق به صورت نیازمحور برگزار خواهد شد»
از کلیه علاقهمندان و فناوران حوزه محصولات غذایی و دارویی برپایه عسل، دعوت به عمل میآید در این رویداد شرکت کرده و از مزایای همکاری با کارآفرینان برتر کشور در این حوزه برخوردار شوند.